Reparation af BMW bil

Solrød AutoCare er et autoværksted i Solrød hvor vi tilbyder service på BMW biler. Vi har erfaring med de fleste bilmærker, ikke mindst BMW. Ring på tlf: 56 14 95 00

Reparation af BMW biler. Vi laver service på BMW biler. Vi har stor erfaring med reparation af BMWér. Ring idag eller kom forbi værkstedet og aftal en tid omkring service af din BMW bil. På vores BMW-værksted i Solrød servicerer og reparerer vi de fleste BMW biler og mange andre bilmærker. Vi har mange års erfaring indenfor reparation af BMW biler. Vi er et professionelt BMW autoværksted i Solrød med service indenfor BMW biler. Få en pris på BMW reparation. Uanset om din BMW skal have skiftet dæk, udført service eller igennem en rustbehandling kan vi hjælpe med din BMW.

Har spørgsmål til din BMW? Ring til vores BMW værksted idag.
Telefon: 56 14 95 00

Vi er specialister i BMW

Hos os kan alle BMW’er laves. Hos Solrød Autocare specialiserer vi os i elektrisk reparation, skadeservice og kodning af din BMW. Ved at benytte den smarte og moderne keyreadersoftware, Ista-D med ICOM interface, kan vi yde service via dataen, der ligger tilgængelig på din bils elektroniske servicebog. Det gør altså fejldiagnosticeringen, programmeringen og dermed reparationen af din BMW langt lettere og mere effektivt.

Ring og få en snak om din BMW eller book en tid på vores Autoværksted i Solrød