GENNEMGANG AF DIN BIL

Lad os gennemgå din bil

Gennemgang af bilen
Har du lige købt bil eller er du ved at sælge den, så er det en god ide at få den gennemgået den fra enden til anden. Vi sørger for at udfærdige en kontolrapport, så du kan få et overblik over de ting der trænger til at blive lavet på din bil.

Mercasol
Forlæng bilens levetid og forøg værdien på din bil, med vores kvalitetssikret antirustbehandling. Vi sørger for at din bil får den bedste behandling og vi anvender kun de bedste produkter. Alle biler har fået omkring 40 kg salt i løbet af vinteren. Vidste du at, undervognsbehandling i sommerperioden optimerer virkningen af beskyttelsen fordi din bil er tørret op i alle hulrum efter de fugtige og kolde vintermåneder, og at de højere dagtemperaturer hjælper med, at fordele det flydende materiale i alle kroge og sprækker, så forkæl og forlæng din bils levetid med en forebyggende MERCASOL behandling.– vi hjælper med rådgivning og et godt tilbud på rustarbejde og forbyggende rustbehandling med MERCASOL.

Se i vores slideshow hvordan hele processen foregår.

anti_rust_ringen_174


I forbindelse med forsikringsskade på din bil har du mulighed for at låne / leje bil hos os til meget favorable priser. Det kan være frustrerende ikke at have sin bil når man skal have hverdagen til at hænge sammen, hos Solrød Autocare har du muligheden for at leje en meget prisbillig bil.

Se. priseksempel her.

 

 

Lej en bil
Nu kan du leje en bil hos os til gode priser, bilerne er en Citröen C1.

Alle priser inkl. moms

Kontakt os for booking og nærmere information.

Kr. 300,00 pr. dag inkl. 100 km, herefter 1,5 km pr kørt km.

Kr. 750,00 i weekenden (fredag kl 15.00 – mandag kl. 7.30) inkl. 225 km, herefter 1,5 km pr. kørt km.

Honda

 

Honda frv Van
06.2007
km 200.000,
nysynet
Pris: kr. 28.500,-

 

 

Periodisk syn af almindelige personbiler samt varebiler finder sted 4 år efter, at bilen er registreret første gang. I forbindelse med at bilen skal til syn, modtager du en indkaldelse fra Trafikstyrelsen. Vær opmærksom på, at din indkaldelse enten bliver sendt med post til din adresse, eller kommer I din e-boks, hvis du er tilmeldt dette.

Det er dit eget ansvar, at sørge for at få bilen synet rettidigt.

Hos Solrød Autocare sørger vi for at din bil kan gå gennem syn uden problemer, og skulle der være problemer med selve synet af bilen, hjælper vi gerne med at få udbedret de påtalte ting.

DÆKSKIFT

Vær godt kørende på alle årstider

Det er vigtigt at have de rigtige dæk på til de forskellige årstider, Solrød Autocare kan hjælpe dig med at vælge de rigtige dæk, og vi både på -og afmonterer, så din bil bliver sikker at køre i.
Solrød Autocare har altid skarpe tilbud på både vinter -og sommerdæk, kig i menuen efter vores tilbud/annoncer med vores aktuelle tilbud eller ring til os på 56149500, så hjælper vi dig med at finde de helt rigtige dæk til din bil.

VORES PRISER

Her er vores seneste prisliste
Service Personbil
Udskiftning af olie fra 350 kr.
Udskiftning af luft- og pollenfilter fra 320 kr.
Nye vinduesviskere fra 125 kr.
Nye tændrør fra 480 kr.
Udskiftning af tandrem fra 4.220 kr-
Udskiftning af katalysator fra 3.160 kr-
Dækskifte pr. dæk fra 75 kr.